0

Ćiro Blažević: Izbor Šimunića – politička odluka

“Razočaran sam, kao i većina ljudi u Hrvatskoj, ne toliko izborom Čačića, protiv kojeg nema ništa, nego načinom na koji je on izabran. (Predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske Davor) Šuker i društvo igraju neku čudnu igru i prodaju demagogiju”, rekao je Blažević za Hinu.

“Najgore je to što su zgadili fudbal narodu i što su zatrovali atmosferu oko reprezentacije. Narod više nije motivisan da dolazi na utakmice i da podržava reprezentaciju koja je nekad bila njegova svetinja”, naveo je Blažević.

Fudbalski savez Hrvatske juče je imenovao Antu Čačića za novog selektora reprezentacije umesto nedavno smenjenog Nike Kovača.

Ante Čačić (61) bio je do sada trener zagrebačke Lokomotive, a prethodno je trenirao i zagrebački Dinamo, s kojim je osvjio Kup Hrvatske, i slovenački Maribor, s kojim je izborio nastup u Ligi šampiona.

Čačićev pomoćnik biće Josip Šimunić, bivši repezentativac, koji je zbog nacističkog pozdrava posle utakmice sa Islandom kažnjen sa deset utakmica suspenzije, pa je propustio prošlogodišnje Svetsko prvenstvo.

“Izborom Šimunića u stručni štab žele samo da bace narodu prašinu u oči. On je popularan kod publike i time žele da umanje negativnu reakciju javnosti na izbor Čačića. To je više politička nego logična odluka”, zaključio je Blažević.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?