0

Čile sa Vidalom i u nastavku Kopa Amerike

Selektor Čilea Horhe Sampaoli odlučio je da zadrži 28-godišnjeg fudbalera nakon razgovora sa predsednikom nacionalnog saveza Serhiom Jadueom.

“On je za nas veoma važan igrač. Napravio je grešku, koja nije dovoljna da ga isključimo iz reprezentacije. Bilo je jednostavnije izbaciti ga, ali znamo šta može da nam donse. Nije znao na pravi način da iskoristi slobodno vreme i to će morati da ispravi”, rekao je Sampaoli na konferenciji za medije.

On je dodao da se Vidal uvek lepo ponašao i bio privržen reprezentaciji.
Čile se nalazi na čelu grupe A sa četiri osvojena boda, a ekipa u subotu igra protiv Bolivije.

Vidal: Stidim se svog postupka

Arturo Vidal se izvinio naciji zbog vožnje u pijanom stanju i izazivanja saobraćajne nezgode.

“Otišao sam u kazino, popio dva pića i imao sudar. Tom prilikom ugrozio sam život moje supruge i mnogih drugih. Žao mi je zbog svega. Želim da se izvinim mojim saigračima, celoj naciji. Neprijatno mi je da govorimo o ovome i stidim se svog postupka”, rekao je u suzama Vidal. On je zahvalio svima na podršci dok je bio na saslušanju u policiji.

“Osećam podršku i želim to da pokažem na terenu. Izneverio sam mnoge, ali daću sve od sebe da budemo šampioni”, poručio je Vidal.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?