0

Čeh: Daleko sam od kraja karijere

Čeh, koji je prošle sezone izgubio mesto prvog golmana u Čelsiju, u ponedeljak je potpisao ugovor sa Arsenalom.

“Prošle sezone sam shvatio koliko volim da igram fudbal, koliko volim da budem deo tima iz nedelje u nedelju. Moja predanost fudbalu je ista kao i na početku karijere. Daleko sam od kraja karijere i od toga da budem srećan na klupi”, rekao je Čeh novinarima u Pragu.

Čeh je proveo 11 godina na Stamford bridžu i za to vreme je odigrao više od 400 utakmica. Sa Čelsijem je osvojio četiri titule u Premijer ligi, isto toliko trofeja u FA kupu i tri Liga kupa. On je, takođe, odigrao jednu od ključnih uloga u osvajanju titule u Ligi šampiona 2012. godine, a godinu dana kasnije stigao je i do titule u Ligi Evropa.

Prema pisanju britanskih medija, češki golman je u Arsenal prešao za 11 miliona funti. Čeh je naveo da novac nije odigrao glavnu ulogu u tom transferu, već da su razlozi čisto fudbalski.

“Imam velike ambicije i želim da osvajam trofeje, baš kao i Arsenal”, dodao je Čeh.

On je kazao da i dalje poštuje trenera Čelsija Žozea Morinja, a prvu priliku da zaigra protiv bivšeg kluba imaće već 2. avgusta u Komjunuti Šildu u kojem se sastaju prvak Premijer lige i osvajač FA kupa.

“Radujem se toj utakmici. To će biti moja prva prilika da osvojim trofej sa Arsenalom. Radujem se novom poglavlju, novom izazovu. Verujem da ću biti uspešan sa Arsenalom isto kao i sa Čelsijem”, rekao je Čeh.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?