0

Ćavi: Van Gal je iskren, igrači moraju da se izbore za mesto

Bivši kapiten Barselona Ćavi stao je u odbranu menadžera Mančester Junajteda Luja van Gala, uprskos tome što je u Holanđanin u svađi sa njegovim bivšim saigračima Viktorom Valdezom i Davidom De Heom.

“Sećaću se van Gala celog života po dobrim stvarima. On je direktan tip, jedan dan može da te ponizi pred saigračima, a drugi da ti kaže da si novi Zidan. Luj je takav stalno i nemam ništa protiv toga. To danas više ne postoji, mladi fudbaleri misle da ako su u prvom timu ne mogu da izgube mesto. Moraju stalno da se bore”, rekao je Ćavi za špansku Marku.

Engleski mediji pisali su da se nekoliko fudbalera Junajteda žalilo na Van Galove metode rada i da je previše strog.

“Ne znam šta se desilo između van Gala sa jedne i Valdeza i De Hee sa druge strane. Van Gal je pomogao da Valdez dođe u Junajted i to je neki odnos između njih. Obojica imaju izražene karaktere. Siguran sam da je bio iskren prema De Hei i najviše volim takve ljude, pa makar i pravili greške”, zaključio je Ćavi.

Van Gal je u dva navrata bio trener Barselone, ukupno tri i po godine, kada je sarađivao sa legendardnim vezistom Barselone, a sada katarskog Al Sada.

Prethodno je vodio Ajaks, AZ Alkmar, Bajern Minhen i dva puta reprezentaciju Holandije.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?