0

Ćavi: Kasiljasa nisu dovoljno poštovali u Realu

Legendarnog fudbalera Barselone, Ćavija Ernandeza, veoma je pogodio način na koji se Real Madrid odrekao dugogodišnjeg kapitena Ikera Kasiljasa.

Ćavi, koji je deceniju i po bio Kasiljasov rival, ali istovremeno i saigrač u reprezentaciji Španije, sa kojom su dva puta bili prvaci Evrope i jednom šampioni sveta.

“Prethodnih par sezona sam primetio da ne uživa u Madridu. Za tako velikog golmana poput njega nije logično da bude pod pritiskom javnosti zbog svojih igara, posle svega što je uradio u karijeri. Mislim da mu ljudi nisu odali dovoljno poštovanja, jer ako pogledate odnos Italijana prema svojoj legendi Bufonu, shvatite da nešto nije u redu. Sada kada je u Portu siguran sam da će ga dočekati kao heroja i svakako ceniti više nego ovde” izjavio je Ćavi.

On je letos nakon osvajanja triple krune napustio Barselonu i prešao u katarski Al Sad.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?