0

Bruka Dinama protiv Luksemburžana

Dinamo je bio apsolutni favorit u ovom meču, sve osim ubedljive pobede bilo bi iznenađenje. Upravo to se dogodilo. Borbeni gosti uspeli su da izvuku nerešen rezultat – 1:1, iako su od 13. minuta igrali sa igračem manje. Tako da pred revanš u Luksemburgu, gaje nadu da mogu da stignu do potpunog iznenađenja – da eliminišu favorizovanog rivala.

Gosti su napadali Dinamo se branio. Hrabra igra igračima Fole isplatila se u 23. minutu. Dalevedove je iz prekida ubacio u kazneni prostor, Hornus glavom prebacio na peterac gde je Hađiu smestio loptu iza Eduarda.

Dinamo je uspeo da probije bedem gostiju u 36. minutu. Soudani je preuzeo ulogu asistenta, dok je egzekutor bio Angelo Henrikez.

Ipak to je bilo sve što je Dinamo uspeo da uradi. Loša i bezidejna igra domaće ekipe rezultirala je radošću gostiju na gkraju susreza, dok je domaćin ispraćen zvižducima sa tribina.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?