0

Brežančić: Teška grupa, priželjkivao sam Partizan

“Dosta teška grupa… Augsburg su tipični Nemci, dosta trče i tačno se zna ko šta radi. O Atletik Bilbau je suvišno bilo šta pričati, a što se Partizana tiče, priželjkivao sam ih, jednostavno nisu imali sreće protiv BATE Borisova, ali opet… Izvukli smo najbolju ekipu u Srbiji tako da očekujem otvoren meč, kao što igramo i mi i oni. Neka bolji pobedi u svakom slučaju”, rekao je Brežančić.

AZ Alkmar će ove sezone u Ligi Evropa igrati u Grupi L s Partizanom, španskim Atletikom iz Bilbaoa i nemačkim Augsburgom.

“Normalno je da očekujemo prolazak u narednu fazu. Glupo bi bilo da se ne nadamo. Cela ekipa mnogo želi da zaigra u Evropi na proleće. Svi smo jednaki u grupi, osim Atletik Bilbaoa… Možda smo mi blagi favoriti, ali to mora da se pokaže na terenu”, rekao je Brežančić.
Srpski fudbaler je početkom avgusta iz Čukaričkog prešao u AZ Alkmar, ali još nije dobio priliku da zaigra za prvi tim.

“Nisam još dobio priliku da zaigram za prvim tim, jer sam tri nedelje čekao radnu dozvolu. Nedavno sam počeo da treniram sa ekipom i odigrao sam jedan meč za B tim, kako bih video na čemu sam. AZ je vrhunski tim, posle par dana sam se privikao… U tome su mi svi u klubu pomogli, na čelu s trenerom”, rekao je Brežančić.

AZ Alkmar će takmičenje u Ligi Evropa početi 17. septembra u Beogradu protiv Partizana.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?