0

Brežančić: Presrećan sam zbog prelaska u AZ!

Brežančić je prošao lekarske preglede i iz Čukaričkog prešao u AZ Alkmar, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

“Zaista sam presrećan. Uslovi su odlični, radi se o izuzetno dobro organizovanom klubu koji godinama ostvaruje zapažene rezultate. Prošle sezone AZ je bio treći što je za veliko poštovanje, jer reč o jednoj od najjačih evropskih liga u kojoj su se dokazali brojni srpski igrači”, rekao je Brežančić za sajt Čukaričkog.

Brežančić je zahvalio upravi i zaposlenima u klubu na ljudskom i porodičnom odnosu i ocenio da Čukarički izrasta u ozbiljan evropski klub.

“Svi smo se na kraju ponašali kao profesionalci svesni odgovornosti koju imamo. Prošli smo mnogo toga zajedno, bilo je zaista divnih momenata, pogotovo prošle sezone. Rado ću se sećati Čukaričkog i možda se jednog dana opet vratim na Banovo brdo. Verujem da smo svi napravili dobar posao ovim transferom koji na poseban način pokazuje da Čukarički izrasta u ozbiljan evropski klub”, rekao je Brežančić.

On je naveo da je nezadovoljan što ekipa nije uspela da prođe Gabalu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

“Svi smo maštali da ćemo igrati bar za stepenik više u Evropi u odnosu na prošlu sezonu. To se nažalost nije dogodilo i važno je da se gleda napred. Čukarički je klub koji mora da ima najviše ambicije bez obzira na sve i verujem da su loši rezulati prošlost i da će ekipa već za vikend krenuti u pobednički niz”, rekao je Brežančić.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?