0

Brašanac: A mislio sam da ću otići …


U BEOGRADU je, spletom čudnih okolnosti, šampionu Gruzije sačuvao nadu da može u treće kolo kvalifikacija Lige šampiona, a u Goriju je domaćinu ubio svaku ambiciju da može da prođe u narednu rundu. Darko Brašanac je u 90. minutu meča u Humskoj bio na pogrešnom mestu i sprečio dupliranje prednosti, a pre tri dana postigao gol u 37. minutu koji je označio prolaz. A ne tako davno Brašanca nije bilo ni na “mapi”…
– Uvek je lepo kada se postigne gol. Posebno zbog činjenice da u poslednje vreme baš nisam imao sreće. Stalno su se na putu ka radosti pojavljivale prečke, stative, a i u prvom meču se dogodilo to što se dogodilo. Znali smo da je dvomeč rešen ukoliko postignemo gol i, eto, meni se posrećilo – konstatuje Brašanac. Dva odlična izdanja na startu evropskog puta “valjka” pokazatelj su da će Brašanac biti značajan faktor u Milinkovićevom timu. – Ovo mi je omiljena pozicija, konačno sam baš svoj na svome. Imam Jevtovića kao podršku iza sebe i mnogo veću slobodu na protivničkoj polovini. Uopšte čini mi se da kao ekipa igramo mnogo bolje i brže, a to je upravo ono što navijači Partizana žele da vide od nas. Primer mladog fudbalera Partizana je jedan od retkih u Srbiji koji pokazuje da strpljenje može da se isplati. – Bilo je svakakvih prelaznih rokova, posle pozajmica sam razmišljao šta ću i kako dalje. Bilo je perioda i kada nisam video sebe u Partizanu. Dolaskom Marka Nikolića i kod novog šefa sam dobio ono što je najvažnije. Svaka nova utakmica je iskustvo više koje olakšava naredne izazove. Na redu je Steaua. – Pratio sam ih prošle sezone u dvomeču sa Ludogorecom. Koliko vidim, otišlo im je nekoliko važnih igrača, ali su doveli kvalitetne zamene. Mislim da su šanse podjednake, nadam se povoljnom rezultatu u Bukureštu, što bi nam omogućilo da pred našim navijačima uspešno završimo posao – optimistički je zaključio Brašanac.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?