0

Branko Ilić napušta Partizan

Turski Geztepe je želeo da dovede Ilića, ali već izvesno vreme se znalo da taj transfer neće biti realizovan. Međutim, po svoj prilici hoće ovaj u Kazahstan. Astana je, navodno, poslala ponudu od 300.000 evra u Humsku, koja je i prihvaćena.

Branko Ilić će u prestonici nekadašnje sovjetske republike postati saigrač Nemanji Maksimoviću, momku koji je golom u finalu obezbedio Srbiji titulu svetskog prvaka u kategodiji igrača do 20 godina.

Izvesno je bilo, već neko vreme, da bi Slovenac i Partizan mogli da se raziđu ovog leta. Klupski rukovodioci su uvek isticali zadovoljstvo Ilićem, njegovim učinkom i odnosom prema klubu, ali ih je i „žuljala” visina njegove plate (160.000 evra). Sam defanzivac je javno izneo svoje nezadovoljstvo zbog odnosa čelnih ljudi kluba prema njemu, smatrajući da nije korektan.

Transfer u Kazahstan, na drugoj strani, više nikoga ne bi smeo da čudi. Reč je o zemlji koja ulaže veoma respektabilne sume novca u fudbal, što su, ako ništa drugo, na svojoj koži osetili i fudbaleri Crvene zvezde.

Branko Ilić je za Partizan odigrao 44 utakmice u svim takmičenjima, a postigao je četiri gola. Da podsetimo, crno-beli su na poziciji štopera ovog leta doveli Brazilca Fabricija Dornelasa.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?