0

Božović: Zvezdu pokušavaju da uruše već 20 godina

“Metalac nije pokazao pravu snagu protiv Partizana, možda zbog teškog vremena. Biće to sasvim druga ekipa protiv nas i sigurno da će nam biti mnogo teško”, rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je poručio da će duel sa Metalcem propustiti Vijera i Matos zbog povrede, a slične probleme imaju Ibanjez i Pavićević.

Božović je dodao da se ne kaje što se vratio u domaći fudbal i izjavio da se Zvezda urušava poslednjih 20 godina.

“Posle osvajanja evropske i svetske titule 1991. godine svi žele da sruše Zvezdu. Tipičan balkanski mentalitet, a to rade i bivši igrači koji su se javili posle utakmice sa OFK Beogradom. Za razliku od komšija, gde se to ne može videti. Ti igrači su napravili pare i sada pljuju o Zvezdi”.

On je bio nezadovoljan pisanjem medija poslednjih nekoliko dana u vezi utakmice protiv OFK Beograda.

“Zamolio sam medije da budu korektni i objektivni. Bilo je nekih izmišljenih mojih izjava. Nemam obavezu da razgovaram sa novinarima. Da trčim po tunelima ne pada mi na pamet, posebno jer ne postoji nije pozitivan tekst o meni. Ne bi trebalo ni da razgovaram, i pravila nalažu da imamo saradnju i profesionalni odnos.

On je istakao da su pojedini mediji proglasili krivce i optužili Zvezdu za nameštanje, bez suđenja i dokaza.

“Žuta štampa je već donela presudu. BIA, CIA, FBI, KGB, UN, UEFA, FIFA svi su navodno bili na sastancima. Da se ne bih mešao u istragu, zabranjeno mi je da pričam. Mediji su to inicirali, nisu bili tako hrabri kao ranijih godina. U bilo kojoj drugoj državi i novinari bi bili na ispitivanju”, poručio je Božović.

Mladi Zvezdin prvotimac Vukan Savićević izjavio je da očekuje tri boda iz Gornjeg Milanovca.

“Siguran sam da ćemo igrati bolje nego u prvom kolu. Teško gostovanje kao i bilo gde u Srbiji. Metalac će se truditi da nas pobedi, a naš cilj je da damo brz gol i pobedimo. Ne bi smele da nam se ponavljaju greške kao protiv OFK Beograda”, istakao je Savićević.

Utakmica između Metalca i Crvene zvezde igra se u nedelju od 19 sati.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?