0

Božović: Zvezda će igrati po mom ukusu za … dve, tri godine


Posle remija u Gornjem Milanovcu, odnosno utakmice bez golova, trener Crvene zvezde Miodrag Božović je bio kratak, ali realan, u obraćanju javnosti.
– Prvo poluvreme nije bilo dobro, nije bilo ni igre ni šansi. Može se reći da je bilo dosadno. U poslednjih 15 minuta smo mogli da dobijemo meč, ali i da ga izgubimo. Rezultat je realan – istakao je Božović.Složio se trener Zvezde da se većina njegovih igrača u vezi nije ponela očekivano: – Mučili smo se u prvom delu, nije to bilo dobro. Izostala je i borbenost igrača. U drugom delu nije bilo loše, ali smo odigrali poslednjih desetak minuta sa igračem manje jer je Vered dobio udarac. Ne znam da li bih sad izveo druguačiju postavu jer su posle bitke svi generali pametni. Kad će Zvezda igrati po mom ukusu? Pa za jedno dve tri godine… Trener Metalca Nenad Vanić ne može da bude nezadovoljan. Ekipa mu se odlično drži s obzirom na to da je, kao povratnik u Superligu, dobro podnela teret prva dva kola – duela sa šampionom i vicešampionom.- U prvom delu smo mogli bolje da odreagujemo, nismo imali završni pas. Taj problem smo imali i protiv Partizana. U nastavku nas je Zvezda pritiskala, mi smo iz kontri pokušali da uradimo nešto više, a na kraju smo imali i sreću jer je lopta šetala oko gola. Nama će ovaj bod sigurno značiti, treba nam zbog samopouzdanja.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?