0

Božović: Zaslužena pobeda Zvezde

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da su njegovi fudbaleri u teškoj utakmici zasluženo pobedili Radnik u Surdulici.

“Utakmica je bila mnogo teška, nismo na vreme dali gol i posle je bilo teško da stvorimo šansu i ‘otvorimo’ Radnik, a imali smo problema i sa njihovim poznatim autom. U svakom slučaju, mislim da smo zasluženo pobedili”, rekao je Božović posle utakmice u Surdulici.

Zvezda je kao gost savladala Radnik sa 2:0, u šestom kolu Super lige Srbije.

Crveno-beli imaju 14 bodova, jedan manje od lidera Javora, sa kojim će se sastati u narednom kolu. Zvezda će imati problema sa sastavom, posebno na levom beku, s obzirom na to da je Luis Ibanjes povređen, dok je Dušan Anđelković dobio crveni karton.

Protiv Radnika je debitovao Mičel Donald, a Božović je istakao da je holandski fudbaler “odigrao izvanredno”.

Trener Radnika Mladen Milinković rekao je da su njegovi igrači pružili “dostojan otpor renomiranom protivniku”.

“Nismo zadovoljni jer nismo uspeli da osvojimo bar bod, koji bi sigurno zadovoljio naše apetite protiv ovako jakog protivnika. Imali smo igru u određenim momentima, ali nismo bili koncentrisani. Imamo malih problema sa realizacijom i to se oseti protiv ovakvog protivnika. Zvezda je čekala i dočekala našu grešku”, rekao je Milinković.

On je kazao da bi opstanak u ligi bio veliki uspeh za Radnik.

“Opstanak bi za nas bio veliki uspeh, kao novajlijama i kao neko ko je prvi put tu. Sa još nekoliko igrača mislim da ćemo moći da se ravnopravno nosimo sa ostalim superligašima”, kazao je Milinković.

Crveno-beli će u narednom kolu dočekati Javor, dok će Radnik gostovati Radničkom.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?