0

Božović: Zadovoljan sam, ima prostora za napredak

“Ne postoji nijedan trener na svetu koji može ekipu da spremi za tri nedelje. Pokušali smo da se spremimo najbolje što možemo. Nismo fizički spremni 100 odsto, imamo još nedelju dana do sledeče utakmice, i radićemo na tome da podižemo fizičku spremnost igrača”, rekao je Božović za klupski sajt. On je dodao da crveno-beli moraju da rade i na taktici.

“Sastaviću najbolju ekipu u ovom trenutku, za tu prvu utakmicu koju igramo u Beogradu. Mislim da je prednost domaćeg terena za nas velika, i treba pokušati napraviti dobar rezultat”, smatra Božović. Zvezda je tokom priprema u Sloveniji pobedila Slovenj Gradeca (11:0), Krku (4:0) i Karpate iz Ukrajine (4:1).

“Učinak u ove tri utakmice raduje, ostalo je nedelju dana do utakmice s Kairatom, ali mislim da ne treba preuvelićavati važnost ove poslednje pobede, jer Karpati nisu ono što su bili ranije. Dobro je što smo dali četiri gola, ali imali smo dosta grešaka u odbrani. Najvažnije je to što nismo imali nijednu povredu”, rekao je Božović. Trener crveno-belih istakao je da su pojaćanja neophodna, iako je pozitivno iznenađen potencijalom koji Zvezdin tim poseduje.

“Imamo mnogo talentovanih i mladih igrača. Nažalost ne mogu svima da dam šansu, iako su me deca prijatno iznenadila. Nisam očekivao toliki talenat, i mogu da kažem da su baš dobri radnici. Izvanredno su trenirali, i sa te strane sam veoma zadovoljan. Ipak, ostajem pri tome da su nam pozicije na boku najkritićnije. Desni vezni ofanzivni nam je potreban, ali svaki kvalitetan igrać je dobrodošao”, zaključio je Božović.

Fudbaleri Zvezde prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni odigrače u četvrtak, 2. jula, od 20.45 protiv Kajrata iz Kazahstana na stadionu “Rajko Mitić”.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?