0

Božović: Nismo spremni za ekipe kao što je Kairat

Trener Crvene zvezde Miodrag Božovi smatra da njegova ekipa nije bila spremna da se suprotstavi timu kao što je kazahstanski Kairat, od koga je poražena 2:1 u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

“Kairat je zasluženo pobedio, danas je bio bolji od nas. Pogotovo je u prvom poluvremenu je imao mnogo dobrih šansi. Oni su već u Beogradu napravili teško nadoknadiv rezultat za nas. Nalazimo se u pripremnom periodu i nismo bili spremni za utakmice sa ekipama poput Kairata”, rekao je Božović na konferenciji za novinare posle utakmice u Almatiju.

Zvezda je eliminisana u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto je u oba duela izgubila od kazahstanskog tima. U Beogradu je bilo 2:0, a u revanšu 2:1.

Božović misli da je njegova ekipa “na dobrom putu”, pred početak Superlige Srbije.

“Pozitivno je to što smo odigrali još jednu utakmicu u sklopu priprema za prvenstvo, sa ozbiljnim protivnikom, i fizicki će nam to mnogo značiti”, rekao je Božović.

Prema njegovim rečima, prolasku Kairata najviše je doprineo napadač Žerar Gou, a istakao je i Sita Rijeru i Isaela.

Božović je dodao da je na njegovu inicijativu ekipa kasno krenula i stigla u Almati i da bi to ponovo uradio.

Trener Kajrata Vladimir Vajs pohvalio je igru Zvezde, dok je za svoje fudbalere kazao da su odigrali fantastično.

“Odlično su igrale obe ekipe, igrači su se borili za svoje klubove. Neverovatan je osećaj pobediti u obe utakmice. Igrali smo fantastično i moramo da se spremimo za narednog protivnika. Nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim nastupima i otići što dalje moguće”, rekao je Vajs.

Kairat će u drugom kolu kvalifikacija igrati sa pobednikom dvomeča Alaškerta i Sent Džonstona.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?