0

Božović: Da završimo utakmicu živi i zdravi

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da su na početku svakog prvenstva moguća iznenađenja, ali da će se ekipa truditi da bude prva na kraju sezone.

“Svaki početak prvenstva je zanimljiv i uvek su moguća iznenađenja. U svakom slučaju, očekujemo da pobedimo jer Zvezda mora da pobeđuje, da se trudi da bude prva. Očekujem da utakmicu završimo svi živi i zdravi, jer se očekuje 40 stepeni u nedelju. Savetuju se ljudi da ne izlaze na ulice, a mi igramo u to vreme”, rekao je Božović.

Crveno-beli će novu sezonu u srpskom prvenstvu početi u nedelju, kada će igrati protiv OFK Beograda kao gosti na stadionu Obilića.

“Mislim da smo igrački jači i da ćemo pobediti. OFK je mlada ekipa, a to što će igrati protiv Zvezde će svakako biti dodatna motivacija. U poslednjih 10-ak godina je Zvezda veoma retko pobeđivala u prvom kolu, tako da se nadam da ćemo napraviti iznenađenje”, kazao je trener Zvezde.

Božović će moći da računa na sve igrače, osim napadača Petra Orlandića, koji je imao potres mozga i neće trenirati narednih nekoliko dana. Neizvestan je i nastup Sava Pavićevića i Bruna Matosa zbog lakših povreda.Upitan da li mogu da se očekuju u timu novi igrači Ugo Vieira i Luis Ibanjes, Božović je odgovorio: “Možete”.

Božović je komentarisao i izjavu trenera Partizana Zorana Milinkovića da su se neki timovi već proglasili šampionima.

“Milinković je veliki gospodin i stručnjak. Ima pravo da komentariše bilo čije izjave samo ne znam ko se tu proglasio za prvaka. Ne očekuje se valjda od mene da kažem da ćemo da se borimo za drugo mesto. Rekao sam da ćemo da se borimo, nisam rekao da smo prvi”, rekao je trener Zvezde.

Kada je reč o učešću ostalih srpskih klubova u evropskim kvalifikacijama, Božović je istakao da je veoma dobro što Partizan, Čukarički i Vojvodina beleže dobre rezultate.

“To je veoma dobro za srpski fudbal, daj Bože da svi prođu dalje, bilo bi izvanredno i da se plasiraju, neko u Ligu šampiona, neko u Ligu Evropa”, naveo je on.

Božović je govorio i o tome što su navijači crveno-belih zviždali Džošui Parkeru tokom prijateljske utakmice sa Mordovijom.

“Ne znam kako je došao u situaciju da mu navijači zvižde, ali znam da je mnogo loše kada uđete u takvu sitaciju. Ne znam šta se tu dogodilo”, kazao je Božović.

Kapiten Zvezde Predrag Rajković rekao je da rezultat protiv OFK-a neće izostati ako njegova ekipa “bude dala maksimum i igrala kako treba”.

Rajković će biti deo žreba kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, za šta je rekao da mu je “velika čast”, ali da će o tome više govoriti tek posle utakmice sa OFK Beogradom.

Utakmica između OFK-a i Zvezde igraće se u nedelju od 17.00.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?