0

Borac u štrajku, ali u subotu igra protiv Spartaka

Nenad Lalatović ocenjuje da je uprava Borca, kao i gradsko rukovodstvo, trebalo da prepozna probleme igrača koji nemaju od čega da žive, ali ne odustaju od dorbe za bodove.

“Oni su se obratili meni rekavši da nisu primili pet plata, kao i dve premije. O tome sam obavestio upravu kluba, koja je obećala da će problem biti rešen, ali to do danas nije ispunjeno”, naveo je on.

On je podsetio da su Čačani u prethodnim kolima ostvarili izuzetne rezultate i ocenio da je to nepravedan odnos prema njima. Govoreći o utakmici protiv Spartaka, šef struke Borca smatra da su Subotičani favoriti, zbog sveukupne situacije.

“Najvažnija je psiha fudbalera, ali oni su sada zbog svega navedenog u konfuziji. Nisu tražili kompletne isplate, već samo jednu zaradu. Uprkos svim problemima, nadam se da ćemo se iz Subotice vratiti neporaženi”, rekao je Lalatović, ističući da je veliki hendikep to što nisu trenirali.

Prema njegovim rečima, u subotu za Čačane neće nastupiti Zec, Krstić i Vukmirović.
Utakmica između Spartaka i Borca biće odigrana u subotu od 16 časova na stadionu u Subotici.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?