0

Bojkot u Humskoj?

06. decembar 2012.

Prvotimci crno-belih poručili rukovodstvu da u četvrtak neće igrati protiv Rubina zbog neisplaćenih zarada! Odgovoreno im je da će u slučaju pobede dobiti po 1.500 evra i zaostala primanja,prenosi fudbalsrbija.net

Ipak postoji kriza u Partizanu!

Gde je novac? , pitali su fudbaleri u utorak sportskog direktora Ljubišu Tumbakovića.

U Sportskom centru „Teleoptik“ u dogovorenom terminu okupili su se igrači i predstavnici rukovodstva (predsednik Dragan Đurić, generalni sekretar Darko Grubor, potpredsednici Branko Ružić i Raša Babić, koordinator sportskih komisija Albert Nađ,…). Zajednički sastanak počeo je u 18.25 u klupskom restoranu, posle međusobnog razgovora klupskih čelnika.

Sastanak je trajao pola sata, a dvadesetak minuta posle toga najuže rukovodstvo Partizana napustilo je sportski centar.

Okupljeni novinari pozdravili su se sa Ljubišom Tumbakovićem, koji je na pitanje: “O čemu se razgovaralo na sastanku?“ odgovorio: „Tu su predsednik i potpredsednik, pitajte njih“.

Zanimljivo je da je on jedini stao i neposredno dao odgovor na postavljeno pitanje. Niko nije hteo da otkrije o čemu je bilo reči, a nezvanično saznajemo da je tema bilo kašnjenje zarada.

Navodno, igrači nisu hteli da sutra igraju utakmicu. Ubeđivanja su trajala 20 minuta i na kraju je dogovoreno da u slučaju pobede nad Rubinom odmah dobiju premiju od 1.500 evra, da će im do kraja godine biti isplaćen deo zarade, a da će se rukovodstvo potruditi da ostatak isplati što pre.

Pojedini igrači su, takođe navodno, rekli da se neće odazvati prozivci za zimske pripreme ako dato obećanje ne bude ispunjeno. 

Potom smo pokušali da preko portparola Nenada Danilovića zamolimo nekoga od prisutnih u Zemunelu da nam se obrati, ali je Branko Ružić telefonskim putem poručio: „Nemam šta da vam kažem“.

Takođe telefonom kontaktirali smo i predsednika crno-belih, koji je rekao da je već napustio Teleoptik, ali i objasnio da je „održana uobičajena večera predsednika sa igračima uoči velike utakmice i derbija i da on to praktikuje već dve godine“.

Međutim, ostalo je nejasno da li tom sastanku uobičajeno prisustvuju i svi iz najužeg rukovodstva, kao i igrači koji nisu u karantinu.

„Svi koji su u karantinu su bili tu. Sto je bio pun“, rekao je Đurić, a na dvaput izrečenu konstataciju da su bili prisutni i igrači koji nisu u karantinu odgovorio je: „Za to morate da pitate Tumbakovića“.

Potom smo proverili i saznali da je Đurić bio u pravu kada je rekao da je i ranije organizovao večere sa igračima pre utakmice, ali i da nikad nije sedeo za stolom sa „jačom“ delegacijom.

Zajedno sa rukovodstvom, „Zemunelo“ je napustio i trener Vladimir Vermezović.

Predsednik Đurić zamoljen je i da objasni da li je uobičajeno da trener napusti karantin veče pre utakmice, kratko je odgovorio: „Ne znam“.

Kad su svi napustili sportski centar, igrači su se posle sastanka grupno vratili u restoran.

Dinamikom isplate zarada nisu zadovoljni fudbaleri, ali ni radna zajednica. Naime, zaposleni na održavanju travnjaka na stadionu u Humskoj nisu pripremili igralište za meč sa Rubinom ni dan pre početka utakmice.

Igrači Rubina trenirali su u sredu na neobeleženom terenu, što i ne mora da bude odstupanje od prakse, pošto je običaj da se linije terena crtaju na dan utakmice.

Uprkos tome što u Partizanu redom ističu da nema krize, dan pre poslednje utakmice uoči odlaska na zimsku pauzu očigledno je da je povišena tenzija u crno-belom taboru.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?