0

Bogićević: Sedam meseci bez plate, odlazim iz Čačka

Bogić Bogićević je istakao da je osnovni razlog za prekid saradnje očajna finansijska situacija u kojoj se klub nalazi već previše vremena.

“Nismo primili platu sedam meseci, ovu godinu smo nekako izgurali, borili se kako smo znali i umeli, ali ja više nemam strpljenja ni nerava. Situacija je postala neizdrživa”, rekao je Bogićević Tanjugu.

Na pitanje da li je dobio ponudu za angažman u drugom klubu, iskusni strateg kaže da nije i da za sada nema planove u tom pravcu.

On je iskoristio priliku i da čestita igračima na partiji protiv šampiona.

“Igrali pod velikim pritiskom, ali smo uspeli da postignemo tri gola i mislim sasvim zasluženo ostvarimo cilj. Čestitam igračima koji su u dosta teškim uslovima izborili opstanak i možemo biti ponosni na ono što smo uradili u proteklim mesecima”, naveo je Bogićević.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?