0

Boban: Ibra nema čime da doprinese Milanu

Ibrahimović je igrao u Milanu od 2010. do 2012. godine, pre nego što je prešao u Pari Sen Žermen, a mediji u Italiji već neko vreme Šveđanina ponovo povezuju sa tim italijanskim klubom.

“U ovom trenutku Ibrahimović nema šta da donese Milanu. Verujem da to ne bi bio dobar potez, ni za Zlatana ni za Milan. On mnogo košta, a rizik je da zatvori prostor Baki… Adrijano je napadač koji se jako dobro kreće. S njim i Bakom Milan može da igra u formaciji 4-4-2″, rekao je Boban za „Gazeta delo Sport”.

Milan je prošlu sezonu u Seriji A završio na desetom mestu, što je rezultiralo otpuštanjem trenera Filipa Inzagija na kraju sezone i dovođenjem Siniše Mihajlovića.

Boban je naveo da u ovom trenutku ne može da predvidi kakva će biti naredna sezona Milana.

“Rano je govoriti o tome. Mnogo će zavisiti od početka sezone… Trenutno mi se čini da Inter ima bolji tim”, dodao je bivši hrvatski fudbaler.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?