0

Blater sastanči, pritisak sve jači, sponzori prete!

Potparol Fife izjavio je da je Blater sazvao sastanak sa predstavnicima svih kontinentalnih fudbalskih asocijacija, kako bi raspravili o trenutnoj situaciji.

Evropska fudbalska unija je juče predložila da se izbori za predsednika Fife, zakazani za sutra, odlože za šest meseci, ali Blater za sada uspeva da odoli pritiscima. Brojni sponzori najavljuju da će revidirati svoj odnos sa Fifom. Najglasnija u ovim implicitnim pretnjama je Visa, koja je jedna od glavnih sponzora svetske kuće fudbala.

Savezni sud u Njujorku objavio je juče optužnicu od 47 tačaka za organizovanje reketiranja i korupciju protiv 14 optuženih, među kojima su i devetorica funkcionera Fife.

Od kada je podignuta optužnica protiv čelnika Fife, Blater se nije pojavio u javnosti, iako je imao nekoliko zakazanih pojavljivanja. Istina, obratio se javnosti putem saopštenja.

Interese Rusije, čija organizacija Svetskog prvenstva 2018. godina je nešto o čemu se takođe raspravlja, zastupa i predsednik Vladimir Putin.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?