0

Biti ili ne biti, Srbija protiv Danske!

Izabranici Mladena Dodića su dobro otvorili turnir u Češkoj, kada su odigrali meč bez pobednika (1:1) sa vrlo jakom Nemačkom. Međutim, onda je usledio brodolom protiv domaćina (0:4).

Stvari su dakle jasne. Srbija mora da odigra mnogo (mnogo, mnogo…) bolje i da zabeleži trijumf protiv Danaca na stadionu Letna, a Nemačka mora da pobedi domaćina. Ukoliko se sve ovo i obistini, Srbija će igrati u polufinalu Evropskog prvenstva.

A, kako to uraditi?

“Promena će biti u timu. Jedna je iznuđena, u slučaju Brašanca koji ima parne kartone. Imamo ideju sa još nekim izmenama, kako bismo uneli svežinu u tim i vratili nivo iz meča protiv Nemačke. Jasno je da u defanzivi moramo bolje da funkcionišemo, ali ne smemo ni da zanemarimo ofanzivu”, rekao je selektor Mladen Dodić, a potom dodao:

“Optimista sam, verujem u moje igrače. Pokazali su da moghu da budu pravi kada je najteže. Verujem da će tako biti i ovoga puta”.

Danska je savladala Čehe posle preokreta u prvom kolu (2:1), ali je onda ubedljivo poražena protiv Nemačke (3:0). Nju svaki trijumf, bez obzira na rezultat na drugom meču, vodi dalje.

U slučaju da Engleska izbori plasman u polufinale, trećeplasirane ekipe u obe grupe igraće meč za peto mesto i plasman na Olimpijske igre.

Meč između Srbije i Danske počinje u 20.45. 

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?