0

Bez favorita na Banovom Brdu

Iako dva kluba do sada nisu imali međusobne susrete, treneri su pokazali da pdlično poznaju suparnike. Šef stručnog štaba domaćina Vladan Milojević bio je vrlo oprezan, ali i siguran u pobedu.

“Očekuje nas jako ozbiljan i dobar protivnik, ekipa sastavljena od pojedinaca koji imaju mnogo jakih međunarodnih i reprezentativnih utakmica u svojim nogama. Ali, bez obzira kakav je protivnik i što imamo veliki respekt prema njemu verujemo u nas i ono što radimo. Pripremićemo se na najbolji način za ovu utakmicu. Igra se 180 minuta, probali smo da dobijemo što više informacija o rivalu. Protiv Tbilisija su pokazali da su prava čvrsta ekipa. Po mojim pretpostavkama utakmica će biti interesantna”, rekao je Milojević na konferenciji za novinare u klubu.

“Po nekim informacijama oni igraju isto i kod kuće i na strane. Imaju dosta azerbejdžanskih i bivših ukrajinskih reprezentativaca. Ne znam kako će oni izaći na nas, jer mi ne rezmišljamo o njima, već o tome kako ćemo mi igrati.U svojim redovima imaju dosta igrača iz Černomoreca koji je izbacio Crvenu zvezdu, zajedno sa trenerom Grigorčukom, koji ih je doveo u Gabalu. Veliki izazov je pred nama, imamo i snage i vremena da odigramo jednu kvalitetnu utakmicu. Verujemo u sebe, ali njima predajemo ulogu favorita, a mi ćemo se pripremiti na najbolji način.”

Trener azerbejdžanskog fudbalskog kluba Gabala Roman Hrihorčuk delovao je optimistično pred meč sa Čukaričkim.

“U ovoj fazi takmičenja sve su ekipe dobre i rekao bih da su šanse za pobedu približne, da nema favorita. Igrate koliko vam protivnik omogući. Ne bih se složio da se u Azerbejdžanu ne gaji napadački stil igre i zatvara. Dajemo svoj maksimum, uigravamo se kroz evropske mečeve. Očekujem dobru utakmicu”, poručio je Hrihorčuk.

Čukarički je saopštio da će ulaz na istočnu tribinu za ovaj meč biti besplatan. Navijači karte na blagajnama mogu da preuzmu od 11 sati pa sve do početka susreta, a kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka meča.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?