0

Bentner: Bajern i Volfsburg, rame uz rame

Fudbaler Volfsburga Niklas Bentner veruje da njegova ekipa može da se takmiči “rame uz rame” sa Bajernom u borbi za titulu u predstojećoj sezoni.

Ekipa Volfsburga pobedila je Bajern u Superkupu Nemačke, a Bentner je bio strelac izjednačujučeg gola u 89. minutu, a u heroja utakmice izrastao pošto je realizovao odlučujuči jedanesterac u penal seriji i doneo trofej svom timu.

“Dobro je da smo u ranoj fazi pokazali da možemo da se takmičimo sa Bajernom. Oni su ponovo favoriti za titulu ove sezone, ali mi moramo da preuzmemo ulogu ‘izazivača’ i da igramo našu igru. Videćemo gde će nas to odvesti na kraju sezone. Kada se osvrnem na utakmicu, vidim da je svaki igrač dao svoj maksimum i do kraja verovao u pobedu. Nije bitno što sam postigao pogodak, bitna je komplenta igra tima”, izjavio je Danac za zvanični sajt Bundeslige.

Popularni “Lord” je tokom karijere nastupao za Arsenal, Birmingem, Sanderlend, Juventus, a od 2014. godine je član Volfsburga.

Za reprezentaciju Danske zabeležio je 68 nastupa i 29 puta se upisao u listu strelaca.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?