0

Benites: Nema debate, Ronaldo je najbolji

Portugalski fudbaler je prvo prošlog vikenda dao pet golova Espanjolu, a potom je sinoć tri puta zatresao mrežu protiv Šahtjora u Ligi šampiona.

Benites je uveren da u ovom trenutku nijedan igrač na svetu ne može da priđe Ronaldovim fenomenalnim standardima.

“Nema potrebe za debatom – on je najbolji na svetu. Imam o njemu najbolje mišljenje. Iznenađen sam time što ljudi mnogo više pažnje obraćaju na to šta se priča o Ronaldu nego na to šta se dešava na terenu”, rekao je Benites za španske medije.

Real je sinoć upisao prve bodove u Ligi šampiona, pošto je savladao Šahtjor sa 4:0, a Benites je naveo da je odušavljen brojem prilika koje je njegov tim imao u toj utakmici.

“Bila je teška utakmica. Oni su dobar tim, dobro se kreću, što nam je otežalo kontrolu igre. Uprkos svemu tome, i pored toga što nismo igrali briljantno, napravili smo dosta šansi”, kazao je Benites.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?