0

Beloruska štampa piše o dolasku partizana!


Od izveštača iz BelorusijeSPORTSKA štampa u Minsku je na svoj način najavila utakmicu Bate Borisov – Partizan. “Kosmopilitskaja pravda” je pod velikim naslovom “Bate protiv srpskih partizana” čitaoce upoznala sa istorijom i snagom gostiju iz Beograda.
Posebno je zanimljiv bio tekst o navijačima Partizana koji su sa dva autobusa i nekoliko automobila krenuli preko Mađarske i Poljske ka Belorusiji. Čitajući štampu stiče se utisak da se domaćin malo pribojava gostovanja Partizanovih navijača… Međutim, autor teksta je napravio propust pošto je tekst o fanovima crno-belih ilustrovao fotografijom zvezdinog navijača Ivana Bogdanova sa, već čuvenog i svima poznatog, meča Italija-Srbija u Đenovi.Inače, beloruska policija i redari će na “Borisov arenu” puštati navijače Partizana samo uz važeći pasoš.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?