0

Bekenbauer: Junajted nije izazov za Švajnštajgera

Britanski i nemački mediji su prethodnih dana spekulisali da je Mančester junajted zainteresovan za Švajnštajgera i da bi 30-godišnji nemački reprezentativac mogao već tokom leta da pređe na Old Traford.

Međutim, legendarni “Kajzer Franc” misli da bi Švajnštajger još dve sezone trebalo da ostane na Alijanc areni, pre nego što ode u američku MLS ligu.

“Švajnštajgeru u njegovim godinama ne treba takav izazov. Savetovao bih mu da ne ide u Englesku. Može da ostane i u Bajernu. Mislim da su mu ostale još jedna ili dve godine fudbala na najvišem nivou”, rekao je Bekenbauer.

“Ako posle toga i dalje bude želeo da igra, onda bih mu savetovao da ode u MLS, u Njujork”, dodao je Bekenbauer, koji se smatra jednim od najboljih nemačkih fudbalera svih vremena.

Švajnštajgerov ugovor sa Bajernom ističe sledećeg juna.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?