0

Bekenbauer: Gece pod hitno mora nešto da promeni

Legendarni nemački fudbaler Franc Bekenbauer poručio je Mariju Geceu da pod hitno mora nešto da promeni u svojoj igri, ukoliko želi da uspe u Bajernu.

Agent mladog fudbalera prethodnih dana se žalio da njegov klijent ne dobija punu podršku u Bajernu, međutim Bekenbauer ističe da on mora da preuzme punu odgovornost.

“Ne znam da li Mariju nedostaje podrška u timu. On nije mogao da ima bolje igrače oko sebe prethodne dve sezone, ne znam kakva podrška bi mu trebala. Svaki igrač odgovara za svoje postupke, a on mora pod hitno nešto da promeni u svojoj igri, ukoliko želi da ostane Bajernu”, izjavio je Bekenbauer za minhenski list TZ.

Gece je tokom karijere nastupao za Borusiju iz Dortmunda, a 2013. godine prešao je u redove Bavaraca za koje je u prethodne dve sezone zabeležio 92 nastupa i postigao 30 golova.

Za reprezentaciju Nemačke odigrao je 45 utakmica i 14 puta se upisao u listu strelaca.

Kao član “pancera” ucestovao je u osvajanju Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a postigao je i šampionski pogodak u produžetku protiv Argentine.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?