0

Bekenbauer: Bastijane, manje gledaj tenis!

“Mislim da je vrlo hrabar da napravi takav potez u svojoj karijeri. On ima 30 godina i nadam se da će dobro predstavljati nemački fudbal u Engleskoj. Nije mnogo igrača uspelo u tome. Mislim da je bila bolja solucija da karijeru nastavi u američkoj ligi. Ovako mu želim puno sreće. Nadam se da će se dobro pripremiti i da neće previše vremena provoditi gledajući tenis”, izjavio je Bekenbauer za nemački Pasauer prese, aludirajući na sve češće prisustvo Švajnija na mečevima Ane Ivanović.

Švajnštajger je za prvi tim Bajerna debitovao 2002. godine i za Bavarce zabeležio 500 nastupa i 67 puta se upisao u listu strelaca.

Na njegovom dolasku insistirao je menadžer Junajteda Luj van Gal, koji ga je svojevremeno trenirao u Bajernu. Zanimljivo je da će Švajnštajger postati prvi Nemac u dresu tima sa Old Traforda.

On je za Nemačku na 111 utakmica postigao 23 gola i bio deo tima “pancera”, koji je prošle godine osvojio Mundijal u Brazilu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?