0

Bečej se vraća..

06.12.2012

Резултати јесу импресивни, без обзира на ранг такмичења, али још увек нисмо достигли ниво игре који прижељкујемо – рекао Драган Вукајловић,prenosi fudbalsrbija.net
  • Играчи, стручни штаб и део руководства ФК Бечеј 1918
Играчи, стручни штаб и део руководства ФК Бечеј 1918

Заједничким скупом, прво играча и тренера на терену, а онда ових других и дела руководства на прес конференцији у клупским просторијама, завршена је фудбалска јесен у Бечеју. Имајући у виду учинак у минулој полусезони, где се у 11 одиграних утакмица није осетила горчина пораза, уз само два нерешена резултата у гостима, Савином и Равном Селу, мора се бити задовољан оствареним.

– Резултати јесу импресивни, без обзира на ранг такмичења, али још увек нисмо достигли ниво игре који прижељкујемо. Кратак је временски период иза нашег заједничког рада, али оптимизам градимо на чињеници  да је много тога поправљено, па у наставку сезоне на пролеће треба очекивати, уз резултате, и боље игре. Сада играчима предстоји дуга пауза, до 1. фебруара, али верујем да ће многи радно искористити период који је пред њима. Јер, обезбедили смо термине у спортском центру, па ко може да дође да се рекреативно дружимо с лоптом, а ту су и бројни турнири у малом фудбалу током зимске паузе. Најважније је да предстојећи припремни период одрадимо према предвиђеном програму, да током лигашког дела наставка сезоне заиграмо још квалитетније, па онда верујем да ћемо и у баражу за Новосадску подручну лигу бити прави. Рано је већ сада се оптерећивати том утакмицом, јер ће она, свакако, доћи, па све у своје време – исправно резонује кормилар тиског брода Драган Вукајловић.

У стручном штабу са двадесетак фудбалера радили су још помоћни тренер Марко Марковић и тренер голмана Ранко Јањић, док је спортски директор Бојан Петковић био веза између стручног штаба и руководства.

Радује чињеница да се и посета нешто поправила. Више нема „стандардних“ педесетак љубитеља фудбала, већ се окупи и по две стотине и више гледалаца. Ако се испуни задатак и избори повратак међу подручне лигаше, на јесен ће, надајмо се затегнуте и нашминкане шест деценија старе трибине, бити попуњене у далеко већем броју.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?