0

Baždareviću ne smeta Vranješova tetovaža


BANjALUKA – Reprezentativac BiH, Banjalučanin Ognjen Vranješ pojavio se na pripremama reprezentacije sa tetovažom u obliku granica Republike Srpske na levoj ruci, što je izazvalo “histeriju” na društvenim mrežama uz poruke treneru Mehmedu Baždareviću da Vranješa hitno “odstrani” .
” G…o izbaciti iz reprezentacije, neka igra za RS! P…a obična, RS ne postoji kao država to je samo genocidni entitet napravljen od krvi prolivenih Bošnjaka”, bili su neki od komentara . Defanzivac turskog Gazijantepspora, koji je nosio dres BiH i na Svetskom prvenstvu u Brazilu prošle godine, nije se javljao na pozive, a u njegovu odbranu stao je selektor. On je u izjavi za “Glas Srpske” rekao je da mu ne smeta tetovaža: SPEC. PORED Ognjena, selektor Bih Mehmed Baždarević za meč sa Izraelom pozvao je i njegovog starijeg brata Stojana, pa postoji mogućnost da prvi put nastupe rođena braća.- Vranješ je primer pravog profesionalca na terenu. Sve ostalo za mene nije važno. Ukoliko vas zanima nešto u vezi sa taktikom i onim što se odnosi na igru, mogu da vam odgovorim, a za sve ostalo nemam komentar. Vranješ je uz Zvjezdana Misimovića najstandardniji reprezentativac BiH iz RS. U dresu “zmajeva” odigrao je 16 utakmica, a učestvovao je i u prvoj pobedi BiH na svetskim prvenstvima, pošto je nastupio u meču protiv Irana (3:1) u Brazilu.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?