0

BATE – Partizan 0:0

21.05 – Prvi žuti karton na meču, zaradio ga je Jevtović, zbog povlačenja za dres. 

21.02 – Opet ozbiljna šansa za BATE. Opet na isti način, ubacivanje sa desne strane, ali opet Živković brani udarac Rodionova. 

21.00 – Fenomenalna prilika za Partizan! Abubakar je povukao kontru, uposlio Živkovića, ali zlatni “orlić” nije imao dobar prvi kontakt sa loptom, pa je ona završila u rukama Černika, a Živković je ostao na zemlji nakon sudara sa golmanom domaćih. Srećom, nakon ukazane pomoći se vratio na teren.

20.55 – Prva šansa i za crno-bele, posle kornera je Fabrisio pokušao glavom, ali nije bio precizan i snažan udarac, pa je lopta završila iznad gola. 

20.50 – BATE ima loptu u nogama, ima inicijativu u uvodnim minutima i imao je prvu ozbiljnu priliku. Nakon prodora po desnoj strani, Volodko je centrirao, Rodionov odlično šutirao glavom, ali je Živković maestralno odbranio.

20.46 – Jedna duga lopta iz zadnje linije domaćina je uzmamila uzdahe publike, ali je, srećom, nije dobro prihvatio jedan od napadača u plavim dresovima, pa je završila u naručju Živkovića. 

20.45 – Počeo je meč u Borisovu, prvi napad imaju crno-beli.  

20.40 – Sastavi timova – BATE: Černik, Žavnerčik, Poljakov, Milunović, Mladenović, Jablonski, Aleksijevič, Hleb, Gordejčuk, Rodionov, Volodko. Partizan: Živković, Petrović, Fabrisio, Balažic, Vulićević, Jevtović, Brašanac, Babović, Abubakar, Živković, Božinov.

Cilj se nazire, ali fudbaleri Partizana moraju proliti još mnogo znoja kako bi do njega došli. Crno-beli kucaju na vrata Lige šampiona, ali da bi prošli kroz njih, moraju da savladaju beloruskog šampiona BATE Borisov u poslednjem kolu kvalifikacija.

Put do Belorusije nije bio ni malo lak, što će, nadamo se, biti samo motiv više za šampiona Srbije u prvom duelu.

BATE Borisov, „večiti šampion Belorusije”, nije naivan protivnik – u poslednjih šest sezona je čak četiri puta bio učesnik Lige šampiona, pa je sasvim jasno da težak zadatak očekuje crno-bele u gostima.

“BATE je veoma kompaktan tim, jedna vrlo kvalitetna ekipa, koja ne gubi lako mečeve. To im je generalna karakteristika i svesni smo da ćemo morati veoma dobro da odigramo dva meča da bismo prošli dalje… Kada smo eliminisali prvaka Gruzije – Dilu Gori, a potom prvaka Rumunije – Steauu, uvek smo ulazili u te mečeve sa jednom željom: da iz dva meča budemo bolji”, rekao je strateg Partizana, Zoran Milinković.

Partizan će pokušati da se plasira po treći put u istoriji u Ligu šampiona, a pozitivan rezultat u Belorusiji bi otškrinuo vrata evropske elite.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?