0

Bartomeu: Enrike ne ide nigde

Enrike je ove sezone osvojio “triplu krunu” sa Barselonom, prvenstvo Španije, Kup kralja i Ligu šampiona, pobedom u finalu nad Juventusom od 3:1, prošle subote u Berlinu.

Barselona je postala prvi klub koji je dva puta u istoj sezoni osvajao prvenstvo, Kup i Ligu šampiona. Prethodno, katalonski klub je to učinio 2009. godine, kada je trener bio Pep Gvardiola.

Enrikeu dvogodišnji ugovor ističe sledeće godine, ali je, navodno, nezadovoljan zbog otpuštanja sportskog direktora Andonija Zubizarete, koji ga je i postavio za trenera.

Tokom konferencije za novinare posle osvajanja Lige šampiona, Enrike je u više navrata odbio da odgovori da li će ostati na Kamp Nou.

“Nema potrebe da se pita, Luis Enrike će ostati u klubu. Njegova sezona je za čistu desetku i nema razloga da raskinemo ugovor”, rekao je Bartomeu.

Fudbaleri i stručni štab su juče zajedno sa navijačima na ulicama Barselone proslavili osvajanje titule evropskog prvaka, a glavni događaj organizovan je na stadionu Kamp Nou.

Barselona je ranije saopštila da je dovela dosadašnjeg bočnog igrača Sevilje Aleiša Vidala.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?