0

Baloteli ide u italijansku treću ligu?

Nakon zaista loše sezone u Liverpulu nije tajna da Balotelijev menadžer razmatra opcije za nastavak njegove karijere. Inter i Milan su, kako prenose italijanski i engleski mediji, odbili mogućnost njegovog ponovnog angažovanja. Međutim, Super Mario bi ipak mogao baš u Italiji da krene na svoj put iskupljenja i vraćanja karijere na pravo mesto.

Naime, Lupa Kasteli, mali klub oformljen tek pre par godina, a koji se takmiči u trećem rangu takmičenja, mu nudi angažman.

„Naša namera je da dovedemo našeg prijatelja, Balotelija, koji mora da počne svoju karijeru ispočetka. On deluje kao da mu se ne igra više, navijači ga ne vole i više nije u stanju da iskaže svoj kvalitet”, rekao je Marko Amelija, počasni predsednik Lupa Kastelija.

„Za Balotelija bi ovo bila prilika da se dovede u red, da napravi dva koraka unazad i onda pokaže svima šta sve može”.

Jasno je, naravno, svima da nije najrealnije da Baloteli zaista odluči da je vreme da igra trećeligaški fudbal, ali veruju da bi kratak boravak u nižim slojevima italijanskog fudbala revitalizovao njegovu karijeru.

“Šest meseci ovde bi ga pročistilo. On ponovo mora da postane skroman, mora da se raduje fudbalu kao onda kada je počinjao da ga igra. Biće teško, ali ja ću pokušati. Fudbal tako nešto nije video ranije”, istakao je Marko Amelija.

Mario Baloteli u trećoj ligi? Zaista deluje neverovatno… Međutim, i mnogo čudnije stvari su se dešavale u neverovatnom svetu jednog od najkontroverznijih fudbalera današnjice.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?