0

Babić blizu Napolija


Španija ili Italija? Ostala je samo dilema Real Sosijedad ili Napoli, ali izgleda da je ponuda tima iz „kalča” primamljivija za Srđana Babića (19), koji narednih dana i zvanično napušta Vojvodinu. Ovo je za „Sport” potvrdio menadžer Nikola Pavlović čija agencija zastupa zlatnog štopera sa Novog Zelenda.
– Nije tajna da su dve zvanične ponude na stolu za Babića. Real Sosijedad je od ranije zaintresovan, a u trku se uključio i Napoli. Ostaje da se uskoro preciziraju još neke pojedinosti i ako bude sve potaman bliža je selidba u Italiju – jasan je Pavlović.Izgleda da je sudbina Babića da se oproba na Apeninskom poluostrvu pošto je pre godinu dana bio na pragu Sampdorije, ali se u poslednji čas predomislio i ostao u Novom Sadu.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?