0

Austrijanci zadovoljni žrebom

Selektor austrijske reprezentacije Marsel Koler rekao je da se radi o grupi koju je moguće proći i da je zadovoljan žrebom.

“Moldavija, Irska i Vels su protivnici koje poznajemo. Srbija ima isto tako jako dobre fudbalere i jaku ekipu. U našoj grupi su sve ekipe veoma opasne, protiv Velsa i Irske moraćemo fizički dobro da pariramo, jer to zahteva engleski način igranja”, objasnio je Koler.

Kapiten reprezentacije Kristijan Fuks smatra da je u grupi u kojoj je Austrije Vels favorit, ali i da veruje da će njegova ekipa moći da prođe. „Ovo nije laka grupa, ali verujem da je kvalifikacija za Svetsko prvenstvo moguća, ako budemo nastavili započetim putem”, ističe reprezentativac Kristijan Fuks.

Predsednik Fudbalskog saveza Austrije (OeFB) Leo Vindtner kaže da je žreb bio dobar, „iako nedostaju atraktivna imena”. Prema njegovim rečima kvalifikacija je moguća, iako treba imati veliko poštovanje prema svim ekipama.

Bečki dnevnik „Kronen cajtung”, predstavljajući reprezentacije u grupi Austrije, ističe da Srbija trenutno prolazi kroz težak period, ali da je slavila osvajanje titule svetskog prvaka u takmičenju reprezentacija ispod 20 godina.

U kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo ekipa pod trenerskom palicom Radovana Ćurčića je bez šanse na uspeh iza Albanije i Jermenije, podseća dnevnik, ukazujući i na oduzimanje vodova zbog incidenta sa dronom na susretu protiv Albanije.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?