0

Austrija u fudbalskom transu

Što je retkost u Austriji stotine navijača dočekalo je reprezentativce na bečkom aerodromu Švehat jutros oko pet časova, da sa njima proslavi ubedljivu pobedu od 4:1. Igrači su još u avionu slavili istorijski uspeh uz poruku “Francuska mi dolazimo”.

Navijači su posebno slavili selektora, Švajcarca Marsela Kolera, koji je ostvario “čudo” u austrijskom fudbalu, jer niko, na početku kvalifikacija nije računao ni sa osvajanjem više od trećeg mesta u grupi.

“Neopisivo je kako smo dočekani. Ogromno hvala našim navijačima”, istakao je reprezentativac Mark Janko, a kapiten Kristijan Fuhs je dodao da se čitav tim raduje ne samo pobedi nad Švedskom, već i kvalifikaciji.

“Ovako nešto nisam do sada nikada doživeo. Dugo smo radili da bi ovo postigli i mnogo smo žrtvovali. Pobeda kao u Stokholmu pokazuje kvalitet ekipe. Lično ću biti večno zahvalan selektoru što mi je pružio šansu”, kazao je reprezentativan Rober Almer.

Takođe i brojni igrači poreklom sa Balkana, koji su ponajviše doprineli plasmanu na Evropsko prvenstvo, Marko Arnautović i Zlatko Junuzović ističu da je ovaj tim ušao u istoriju.

Austrijski kancelar Verner Fajman, takođe, je oduševljen sinoćnim velikim uspehom reprezentacije Austrije. On je, nakon radnog sastanka sa švedskim kolegom Stefanom Lefvenom, prisustvovao utakmici u Stokholmu, a po završetku susreta čestitao je igračima na pobedi.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?