0

Atletik Bilbao potopio Barselonu, het-trik Aduriza

Izabranici trenera Ernestea Valverdea, koji su finalisti nacionalnog kupa, igrali su bez respekta u susretu sa vlasnikom trofeja i aktuelnim državnim i evropskim šampionom, koji je pre samo tri dana u Tbilisiju osvojio UEFA Superkup pobedom protiv Sevilje (5:4 posle produžetaka).

Junak susreta bio je trostruki strelac Aduriz, koji je osigurao neočekivano ubedljiv trijumf golom iz prestrogo dosuđenog penala.

Zvezde Barselone Mesi, Suarez, Pedro i ostali bili su neprimetni na San Mamesu, a utisak je da je umor u velikoj meri uticao na slabo izdanje Katalonaca nakon puta iz Tbilisija i naporne utakmice sa Seviljom, gde su takođe primili četiri gola.

Atletik Bilbao – Barselona 4:0 (San Hose 13, Aduriz 53, 62, 68. penal). Revanš utakmica igra se u ponedeljak na Nou Kampu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?