0

Antonov: Utakmicu s Malijem će odlučiti mentalitet i karakter

“To što smo pobedili Mali u grupi pokazuje da imamo kvalitet i da smo verovatno bolji tim, ali svesni smo da to moramo da dokažemo još jednom u utakmici koja ima mnogo veći ulog i u kojoj nema popravnog ispita. Oni su u međuvremenu napravili odlične rezultate, eliminisali su dve ozbiljne selekcije i pokazali da sa njima nema šale. Mi verujemo u sebe, ali znamo da za pobedu moramo da pružimo maksimum, da igramo na istom nivou kao što smo to do sada radili”, rekao je Antonov, a prenosi Fudbalski savez Srbije.

Izabranici Veljka Paunovića su u grupnoj fazi takmičenja već pobedili Mali sa 2:0, ipak fudbaleri Srbije su uvereni da će sutrašnji meč biti u potpunosti drugačiji.

“Predivan je osećaj biti polufinalista šampionata sveta, mislim da u ovom trenutku još nemamo dovoljno vremena da o tome razmišljamo jer se fokurisamo na predstojeću utakmicu. Ali ova grupa momaka je to zaslužila i kada smo govorili da možemo nešto ozbiljno da napravimo, nije bilo mnogo onih koji su u to stvarno verovali. Bili smo čvrsto ubeđeni, da je ovo takmičenje naša velika šansa i da je ne smemo ispustiti. Stigli smo do same završnice i sada nemamo nameru da stanemo”, rekao je vezni fudbaler Andrija Živković.

Srbija će se u sredu u 9.30 u Oklandu sastati sa Malijem u polufinalu Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina na Novom Zelandu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?