0

Antić: Odlazim iz Zvezde jer su uslovi postali nemogući za rad


I Aleksandar Antić je podneo ostavku u Upravnom odboruFK Crvena zvezda. On se pismom obratio javnostiu kome je istakao svoja dosadašnja zalaganjau klubu za koji navija od malena,ali i razloge zbog kojih je prinuđen da ode. Nisu finansijeu pitanju, nego, kako se navodi, “pritisci stvarani iz personalnih razloga koji su postali nepodnošljivi za rad”.
“Poštovani Zvezdaši,
U rukovodstvo našeg najtrofejnijeg kolektiva, FK Crvena zvezda, ušao sam kada je klub već uveliko zapao u velike probleme. Čitav niz godina pre toga Zvezda se suočavala sa finansijskim problemima koji su samo postajali sve veći. Kao član Uprave, zajedno sa timom ljudi sa kojim sam radio, pokušao sam da se izborim sa finansijskim teškoćama. Kada sam došao u klub, Crvena zvezda nije imala ni jednog sponzora. Danas kada tim saradnika i ja odlazimo, Crvenoj zvezdi ostavljamo brojne sponzorske ugovore vredne nekoliko miliona evra na godišnjem nivou. Crvena zvezda je veliki sportski sistem i bez obzira na teškoće u njegovom funkcionisanju, čitava sportska javnost uvek je očekivala da Zvezda ostvaruje pobede i osvaja trofeje.Nažalost, u borbi sa brojnim teškoćama nije bilo moguće ostvariti veće sportske rezultate.Deo zvezdaške javnosti počeo je konstantno da vrši pritiske ne sagledavajući celokupnu sliku i svodeći probleme samo na personalne. U takvim uslovima postalo je nemoguće raditi i zato sam odlučio da podnesem neopozivu ostavku na mesto člana Uprave kluba.Moja ljubav prema Crvenoj zvezdi će uvek ostati velika i iskrena.I dalje ću biti veran navijač Zvezde i dolaziću na utakmice kluba, kao što sam to činio i godinama pre nego što sam prihvatio da budem deo Uprave.”

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?