0

Anćeloti bi da ostane, ali zove Berluskoni


Anćeloti bi da ostane. U danima kada se naširoko govori o njegovom nasledniku na klupi Reala, oglasio se i Italijan i rekao da očekuje razgovor sa predsednikom Florentinom Perezom.
– Plan je da sednemo za sto na kraju sezone. I dalje sam trener Reala i radim kao da ću to biti i dalje, sve dok me klub ne obavesti da se nešto promenilo. Biću srećan ako ostanem. U suprotnom, otići ću uz lepe uspomene – kaže Anćeloti.Trener Reala kaže da nije iznenađen činjenicom da mu se uveliko traži zamena.- Na kraju svake sezone je isto, treneri se sele iz kluba u klub. Ne znam zašto bi neko bio iznenađen sadašnjim pričama. Svako ima pravo na mišljenje, a najviše navijači. Razumeću čak i ako klub bude razgovarao sa drugim trenerima. To je normalno u našem svetu – rekao je Karlo Anćeloti.U međuvremenu, sve realnija postaje mogućnost da Italijan preuzme posrnuli Milan sa kojim je i kao igrač i kao trener po dva puta bio klupski šampion Evrope. Gazda berluskoni ga je pozvao telefonom i obećao 50 miliona evra za pojačanja. Anćeloti je igrao za Milan od 1987. do 1992, a vodio je „rosonere” od 2001. do 2009.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?