0

Alves: Svi su protiv Brazila

Kolumbija je jutros pobedila Brazil sa 1:0, u utakmici drugog kola Grupe C na Kupu Amerika. To je tek treća pobeda Kolumbije nad Brazilom u međusobnim duelima.

Tokom utakmice fudbaleri oba tima su se u više navrata sukobljavali, pravili oštre prekršaje, a posle utakmice isključen je Brazilac Nejmar, koji je glavom udario Murilja. Isključen je i kolumbijski reprezentativac Karlos Baka, jer je učestvovao u tom incidentu.

Nejmar je u prvom poluvremenu dobio žuti karton zbog navodnog igranja rukom prilikom pada pred golom Kolumbije.

“Ne znam zbog čega je Nejmar bio nervozan. Krivica je na sudijama. Oni znaju da je Nejmar igrač sa stavom. Nije trebalo da dobije žuti karton. Sudije moraju da prestanu da razmišljaju o sebi kao o učesnicima. Oni su tu da sude utakmicu”, rekao je Alves za brazilsku televiziju Globo.

Selektor Brazila Karlos Dunga pretrpeo je prvi poraz u 11 utakmica, otkako je preuzeo ekipu posle Svetskog prvenstva prošlog leta.

U Grupi C Venecuela, Brazil i Kolumbija imaju po tri boda, a Peru je bez bodova. Alveš je rekao da veruje da njegova ekipa može da prevaziđe sve teškoće na turniru.

“Ovo se dešava u svakoj utakmici protiv Brazila. Moramo da budemo jaki i da prevaziđemo teške trenutke. Sada su svi protiv Brazila. Moramo da budemo mirni. Uprkos mladim igračima, naša grupa je iskusna. Doborodošli na Kup Amerika”, rekao je Alves.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?