0

Almeida preuzeo Gvadalaharu

Almeida, koji je sa dobrim trenerskim iskustvom stigao iz Argentine, gde je i River Platu i Benfild uveo u prvu ligu, preuzeo je kormilo Gvadalahare od bivšeg selektora Meksika Hosea Manuela de la Torea, koji je u ponedeljak dobio otkaz.

“Došao sam da podignem na noge ovog fudbalskog diva”, rekao je bivši igrač River Plate, Lacija i reprezentacije Argentine.

Gvadalahara je trenutno u Aperturi na 15. mestu na tabeli sa sedam bodova iz osam mečeva.

“Nisam čarobnjak i nemam lek za pobedu, inače bih ostao u Argentini gde bih ga prodavao”, rekao je 41. godišnji Almeida koji vrlo dobro zna šta znači ispadanje iz lige, pošto je to doživeo poslednje sezone kao igrac sa Riverom 2011.

Ipak, preuzevši iste godine taj klub kao trener, odmah ga je sledeće sezone vratio nazad u elitnu diviziju.

Almeida je kao igrač branio boje Argentine na prvenstvima sveta 1998.i 2002, a osvojio je srebrnu medalju sa olimpijskim timom “gaučosa” u Atlanti 1996.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?