0

Alegri: Želimo "tripletu"!

Juvenuts je sinoć osvojio 10. Kup Italije, pošto je u Rimu posle produžetaka pobedio Lacio sa 2:1. To je prvi trofej u Kupu crno-belih posle 1995. godine.

“Lacio je dobro odigrao, utakmica je bila pravo finale i znali smo da će biti drugačije nego u prvenstvu. Obe ekipe su dobro igrale, oni nisu imali sreće, dva puta su pogodili okvir gola, a mi smo imali sreće kod našeg gola”, rekao je Alegri, preneli su italijanski mediji.

Juventus je četiri kola pre kraja prvenstva odbranio titulu u Seriji A i ima priliku da se bori i za treći trofej u sezoni, pošto će 6. juna u Berlinu igrati protiv Barselone u finalu Lige šampiona.

“Igračima nije bilo lako da osvoje skudeto i Kup. Sada ćemo pokušati da osvojimo i treći trofej. Nije lako igrati tri takmičenja tokom cele sezone, ali pokušaćemo da san pretvorimo u stvarnost”, rekao je Alegri.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?