0

Advokat o ostanku u Sanderlendu na kraju sezone

Sanderlend je sinoć u Londonu odigrao bez golova sa Arsenalom i kolo pre kraja obezbedio opstanak u Premijer ligi. U poslednjem kolu biće poznato da li će iz lige ispasti Njukasl ili Hal.

Advokat je preuzeo Sanderlend u martu, kada je otpušten Gus Pojet.

Sanderlend u poslednjem kolu u nedelju igra protiv Čelsija, a bivši selektor Holandije i Srbije nije želeo da kaže da li će ostati u klubu.

“Moraću o svemu da razmislim i odgovor ću dati sledeće nedelje. Ako nemate ništa protiv, to ću za sada zadržati za sebe”, rekao je Advokat.

Holandski trener priznao je da se rasplakao na kraju utakmice, kada je njegova ekipa obezbedila opstanak, ali i zbog reakcije njegovog dugogodišnjeg pomoćnika Berta van Ligena.

“To su emocije, za 25 godina sve smo uradili zajedno. On je počeo da plače, a onda sam to i ja učinio. Ne radi se o meni, već o svim ljudima u klubu, igračima. Niko nije očekivao da ćemo obezbediti opstanak u Londonu protiv veikog kluba, ali poseban je osećaj kada to uradite sami”, rekao je Advokat.

Sve utakmice poslednjeg kola Premijer lige igraće se u nedelju od 16 časova.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?