0

Adrijano: Novi Pazar je pravi klub za mene

“Sviđa mi se ovde. Dobio sam ponudu, razmotrio je i shvatio da je to dobar klub za mene. Verujem da ću biti efikasan, stalno ću davati sve od sebe i tako pomoći treneru i saigračima u prvenstvenim okršajima. Nadam se da ću posle otići u neki veliki klub”, rekao je Strak novinarima na Gradskom stadionu.

Strak (23) je potpisao trogodišnji ugovor s Novopazarcima, a stigao je iz hrvatskog Dugopolja. Pre toga bio je član Travnika iz Bosne i Hercegovine, dok je u Brazilu igrao za Čapekoenze i Huventude.

“Na meni je da opravdam ukazano poverenje. Odgledao sam puno klipova o navijačima Pazara, mislim da prave atmosferu sličnu brazilskoj. Veliki broj ljudi dolazi na utakmice, vole svoj klub i to je jako bitno svakom fudbaleru. Daju nam snagu da igramo bolje”, kazao je Strak.

Novi Pazar posle dva kola zauzima deseto mesto u Super ligi Srbije s jednim bodom, a sledeće subote biće domaćin ekipi Partizana.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?