0

Abubakar: Zaboravili smo na ono šta je bilo protiv Zvezde

Dvostruki strelac Abubakar Umaru je novinarima posle utakmice sa AZ Alkmarom istakao njenu posebnu važnost posle izgubljenog derbija.

“Još pre početka utakmice smo znali koliko je bitna, pogotovo jer znamo kakva je bila ona prošla. Igrali smo za naše navijače koji su bili uz nas i dali nam energiju da zaboravimo na ono šta je bilo protiv Crvene zvezde”, rekao je Abubakar.

Dvostruki strelac Abubakar je kazao da su njegovi golovi plod dobre igre cele ekipe.

“Svi su igrali kako treba i dali sve od sebe. Dao sam golove zahvaljujući ekipi, kao i navijačima koji su došli na stadion”, kazao je Abubakar.

Kamerunski napadač je jedan od najboljih igrača Partizana ove sezone, što su prepoznali i navijači koji su mu skandirali ime tokom susreta sa AZ-om

“Dobar je osećaj kada navijači skandiraju moje ime, ali ja želim da dam maksimum da li bio dobar ili loš dan za mene”, rekao je on.

Abubakar je istakao da se nada nastavku golgeterske serije.

“Nije ušlo protiv Zvezde, to je bio loš dan, ali uvek glava gore. Radim pošteno svoj posao”, rekao je Abubakar.

Fudbaler AZ Alkmara Rajko Brežančić rekao je da je Partizan više želeo pobedu od njegovog tima i čestitao je beogradskom klubu na zasluženom trijumfu.

“Partizan je, jednostavno, više želeo pobedu od nas. Znam mnogo o Partizanu, kako se ovde i šta radi, ali katastrofalno smo počeli utakmicu, previše loše”, rekao je Brežančić novinarima u Beogradu.

“Rekao sam u svlačionici da moramo da izdržimo prvih 20 minuta, ali eto, primili smo taj gol u 10. minutu… Nismo izdržali ni dva, a ne 20 minuta”, kazao je Brežančić.

Partizan će u sledećem kolu gostovati Augsburgu 1. oktobra.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?